Hirdetés

Márciustól forog a Gambit film Channing Tatum főszereplésével

|

Hirdetés

Régóta várjuk már, hogy elkészüljön a legmenőbb kártyavető mutáns szóló filmje, azonban sajnos rengeteg fekete felhő keringett a projekt fölött az elmúlt időszakban. Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) rendező távozása alapjaiban rengette meg a Gambit mozit, de szerencsére Channing Tatum nem hagyta ott a főszerepet és a Spectre sztárja, Léa Seydoux is elkötelezett maradt. A film élére azóta Doug Liman (A holnap határa) került, így már csak a forgatás kezdetére vártunk. Most pedig végre lefixálódott a dátum, amikor a 20th Century Fox legújabb Marvel adaptációjának produkciója elkezdődik. A Gambit forgatása márciusban veszi kezdetét és elsősorban New Orleansban rögzítik majd a jeleneteket. A bemutató továbbra is 2016 október 7-re van kitűzve, ami azt jelenti, hogy a stúdiónak 7 hónap áll rendelkezésére, hogy befejezze a forgatást, vágást, a vizuális effekteket és még reklámozza is a filmet. Ez első hallásra elég húzósnak tűnik egy ilyen nagy kaliberű mozinál, szóval nem lennénk meglepve, ha csúszna a kitűzött premier. Az idén érkező temérdek képregényfilm közül leginkább a Gambitnek kérdéses a sikeressége. Viszont az alapanyag jó, és a mögötte álló stáb sem utolsó. Talán képes lesz úgy meglepni a nézőket, mint ahogyan tavaly A Hangya tette.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.