Hirdetés

Margot Robbie lesz végül a Barbie film főszereplője?

|

Az élőszereplős Barbie film ismét kinézett magának egy ideális főszereplőt, ezúttal Margot Robbie-t.

Hirdetés

Nem éppen új keletű a Barbie mozifilm ötlete. Már évek óta téma Hollywoodban a híres játékbabából készülő élőszereplős adaptáció, annak bemutatója, és főszereplője is. Eddig a film élére Anne Hathawayt és Amy Schumert próbálták megnyerni, de végül egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Most Margot Robbie-n a sor, aki a hírek szerint épp tárgyal ez ügyben a Warner Bros. kiadóval. 

Hirdetés

Legutóbb januárban adott magáról életjelet a projekt, amikor is bejelentették, hogy 2020 májusára tolják át a premiert. Erre a választásra még nem szabad mérget venni, ugyanis elég sűrű a forgatási naptárja van jelenleg Robbie-nak: 5 filmet fog forgatni az elkövetkezendő 2 évben. 

A forgatókönyvet Hilary Winston írja, aki inkább szériákhoz írogatott eddig, valamint Amy Schumer és testvére, Kim Caramele is az írók között szerepel. A film egy olyan Barbie-ról fog szólni, akit kitaszítanak a tökéletes Barbie-k világából. Így bekerül a való világba, ahol különböző kihívások elé néz majd. A film elvileg a szépségiparban, a feminizmusban és még pár súlyos témában akarja megforgatni a kését, persze mindezt vígjátékosan előadva.

Kinek mi a véleménye az élőszereplős Barbie film ötletéről? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.