Hirdetés

Margot Robbie lesz az új Robin Hood film főszereplője

|

Az Öngyilkos osztag sztárja lesz a Robin Hood újragondolt történetének kulcskaraktere, amiben Marianként veszi át Robin Hood helyét.

Hirdetés

Ridley Scott 2010-es Robin Hoodja óta a már lecsendesedett Robin Hood-láz újra lángra kapni látszik. A Kingsman: A titkos szolgálat sztárja, Taron Egerton főszereplésével már készülőben van egy Robin Hood mozi, emellett pedig nemrég jelentették be, hogy Margot Robbie vállalja a főszerepet a Sony Pictures Robin Hood filmjében.

Hirdetés

A történet szerint Lady Marian - aki az eredeti filmekben az a hölgy volt, akit Robin Hoodnak meg kellett menteni - átveszi Robin Hood helyét, miután egy Anglia elfoglalására szőtt összeesküvés élete szerelmének halálát okozza.

A forgatókönyvet a sok tapasztalattal még nem rendelkező Pete Barry írja. A készítők egy komor darabnak jellemzik filmjüket, ami a Trónok harca és a Rettenthetetlen összegyúrására fog emlékeztetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.