Hirdetés

Margot Robbie maga kampányol Méregcsók filmes bemutatkozása mellett

|

A DC filmes univerzum Harley Quinnje győzködi a Warnert a projektről.

Hirdetés

Az elmúlt évek Suicide Squad - Az öngyilkos osztag filmes vonulatából az egyetlen jó dolog, ami kisült, az talán Margot Robbie felfedezése volt, már ami Harley Quinn megformálását illeti. Sem az említett csapatfilm, sem a Ragadozó madarak nem aratott nagy sikert, legyen szó akár a kritikusokról, akár a közönségről, ám mindez nem szegte a színésznő kedvét. Olyannyira nem, hogy már egy jó ideje győzködi a Warner Bros. stúdióját egy újabb projektről.

Hirdetés

Egy a Den of Geeknek adott friss interjújában Robbie-t arról kérdezték, van-e reális esély arra, hogy Harley Quinnt végre valahára a DC-univerzum másik közkedvelt nemezisasszonyával, Méregcsókkal láthassuk együtt a nagyvásznon. Majd a színésznő elárulta, hogy éppenséggel már elég hosszú ideje amellett "kampányol" a stúdió berkein belül, hogy Dr. Pamela Isley antagonistáját is behozzák a DC filmes univerzumába. Ahogy a rajongók is, úgy Robbie is kihangsúlyozta, hogy kifejezetten örülne annak, ha Harley és Méregcsók valamikor egy közös filmen belül is összeállna. A színésznő továbbá biztosította a rajongókat arról, hogy amíg ez a duó nem áll össze, addig nem hagyja nyugodni a stúdió kreatívjait.

Higgyétek el, állandóan emiatt [Méregcsók filmjéért] rágom a fülüket [a stúdió vezetőiét]. Már nagyon unhatják, de én meg úgy vagyok vele, hogy "Méregcsók, Méregcsók! Gyerünk, csináljuk!". Nagyon szívesen látnám Harley és Méregcsók kapcsolatát a filmvásznon, piszok szórakoztató lenne. Szóval tovább fogom szekálni őket, ne aggódjatok. - fogalmazott a színésznő.

Az már a jövő szele, hogy a természet erejével felruházott veszedelmes hősnő vajon csatlakozik-e a DC botladozó filmes világához. Ám Robbie nyilatkozatából azt talán ki tudjuk hámozni, hogy a színésznő valószínűleg hosszútávon, James Gunn készülő Az öngyilkos osztag filmje után is szívesen maradna a megtévesztően bájos harlekin megformálója. Egy ideig olyan pletykák is felröppentek, hogy Méregcsók is bemutatkozhat az említett Gunn-filmben, ám ezeket a híreszteléseket a rendező szinte azonnal lelőtte.

Ti elégedettek vagytok Margot Robbie alakításaival Harley Quinn szerepében?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.