Hirdetés

Mario is feltűnik a Rontó Ralph folytatásában

|

A magunk részéről rendkívül kedveltük a Rontó Ralph című animációs filmet, amivel nem vagyunk egyedül, hiszen sikeres lett, ezért megkapja a jól megérdemelt folytatását.

Hirdetés

A Disney elégedett a Rontó Ralph teljesítményével, mind kritikai, mind bevételi szempontból, hiszen a 165 milliós büdzséből már most több, mint 200-at varázsolt és a szám csak növekszik. A stúdió már el is kezdett gondolkozni a második részen: Rich Moore, a Rontó Ralph rendezője bízik benne, hogy összehozhatják a második fejezetet és már most megígérte, hogy ha így lesz, a népszerű vízvezetékszerelő, Mario is tagja lesz a csapatnak. Moore szerint Mario azért nem szerepelt az első részben, mert nem volt rá ötletük, hogy a karaktert hogyan írják bele és nem azért, mert a Nintendo nem adott rá engedélyt. A Rontó Ralph 2-ről még semmilyen információ nincs, de az biztos, hogy Rich Moore fog csücsülni a rendezői székben és Mario ott lesz a "stábban".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.