Hirdetés

Máris adaptációt és főszereplőt kapott Stephen King egyik legújabb regénye

|

A Later című könyv limitált szériaként érkezik Lucy Liuval a kisképernyőkre.

Hirdetés

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy Stephen King regényeinek megfilmesítési jogait úgy viszik, mint a cukrot, azonban az talán még a horrorkirály számára is új dolog, hogy egy évvel egy regényének megjelenése után máris annak adaptációjáról beszéljünk. A Later című történetével azonban pont ez történik: a 2021 tavaszán megjelent könyvet a Blumhouse Television dolgozza fel limitált szériaként, melyhez Lucy Liu csatlakozott főszereplőként.

Hirdetés

A történet egy irodalmi ügynökség tulajdonosáról, Tiáról szól, aki egyedül neveli Jamie nevű kisfiát, aki képes a halottakkal kommunikálni. Ez utóbbi képesség kapóra jön Tiának, amikor egy fontos ügyfele idő előtt távozik az élők sorából, de ha mégis képes lenne megírni a túlvilágról az utolsó könyvét, az megmenthetné az ügynökséget a csődtől.

A Latert a korábban a True Bloodnál tevékenykedő Raelle Tucker készíti, aki egyben a pilot szkriptjéért is felelős. Az executive producerek között természetesen ott van a Blumhouse Television atyja, Jason Blum, akinek ez lesz a második King-adaptációja a Blumhouse-on keresztül. Az elsőnek, a Mr Harrigan telefonjának az utómunkálatai nemrégiben fejeződtek be, és majd a Netflix kínálatában lesz elérhető.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.