Hirdetés

Máris berendelték a Better Call Saul harmadik évadát

|

Hirdetés

A Breaking Bad - Totál szívás előzménysorozata, az idő közben önállóan is helyt álló Better Call Saul második évada nem is olyan régen, pontosan február 15-én debütált az amerikai AMC-n, és alig került képernyőre az évad fele, a tévéadó máris berendelte a harmadik, az előzőekhez hasonlóan ugyancsak tíz epizódos felvonást. Az új szezon showrunnerjei ismét Vince Gilligan és Peter Gould lesznek, a főszerepben pedig továbbra is Bob Odenkirköt láthatjuk majd. A sorozat hat évvel a Totál szívás cselekménye előtt játszódik, a főszerepben egy kezdő, teljesen elszegényedett ügyvéddel, Jimmy McGill-lel. A karakter történetét és jellemfejlődését az ügyvédi praxisának beindításától végigkövethetjük egészen addig, míg az ikonikus drámasorozat központi figurájának, Walter White-nak az ügyvéde nem lesz. Közben megismerjük Jimmy-t, és megtudjuk hogyan és miért lett belőle Saul Goodman.

bettercallsaulharmadikevad1
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.