Hirdetés

Máris jöhet A szürke ötven árnyalata folytatása

|

Hirdetés

Hivatalosan ugyan még nem erősítette meg a Universal Pictures, de a múlt hét pénteki rajongói vetítésen már tényként közölték a film folytatásainak elkészülését. Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplők, a rendező, Sam Taylor-Johnson, illetve a könyvet jegyző E. L. James társaságában voltak jelenek a vetítésen, ahol bejelentették, hogy érkeznek A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata adaptációk is. https://www.youtube.com/watch?v=AgljhQr7DK4 A szürke ötven árnyalata 2011-ben került a könyvesboltok polcaira, azóta pedig globális jelenséggé nőtte ki magát. A történet egy 27 éves milliárdost, Christian Grey-t (Dornan), és egy fiatal egyetemista lányt, Anastasia Steele-t (Johnson) követi végig. Az ezt követő további két könyvben a pár egyre mélyülő kapcsolatát ismerhetjük meg. A könyvsorozatot már több mint 50 nyelvre fordították le és megjelenése óta 70 millió példányban kelt el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.