Hirdetés

Máris készül a Deadpool folytatása

|

Hirdetés

Még be sem mutatták a Deadpool-t (amit mi kifejezetten szerettünk, olvassátok csak el az egyedi stílusban íródott kritikánkat!), a 20th Century Fox máris zöld utat adott a folytatásnak - jelentette a The Hollywood Reporter. A lap forrásai szerint a Deadpool írói, Rhett Reese és Paul Wernick (Zombieland, G.I. Joe: Megtorlás) máris a folytatás forgatókönyvén dolgoznak, amely máris megkapta a zöld lámpát a Fox-tól, amin egyáltalán nincs csodálkozni való, ha megnézzük, hogy Ryan Reynolds és Tim Miller mindösszesen 50 millió dollárból készült szenvedélyprojektje az első négy nap során 65 millió dolláros bevétellel indíthat. A kiadó tehát elégedett, amely nekünk egy Deadpool 2-t és talán egy X-Force filmet jelenthet, de mindenképpen pozitívumot. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki tér vissza a Deadpool folytatásában, de feltehetően mindenki, aki túlélte az első részt, beleértve a rendezőt, Tim Millert is, ugyanis állítólag a 20th Century Fox szeretné egyben tartani a stábot. https://www.youtube.com/watch?v=wC0NO8pqwJ0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.