Hirdetés

Újabb három színész csatlakozott a The Boys spin-off sorozatához

|

Hamarosan becsöngetnek a szuperhősképzőn!

Hirdetés

Frissítés: A két női főszereplő után további fiatal színészekkel bővült a tervezett széria gárdája, a Deadline értesülései szerint ugyanis Shane Paul McGhie (Deputy, A Greenleaf család), Aimee Carrero (Young & Hungry, Elena, Avalor hercegnője) és Maddie Philipps (Tinédzser fejvadászok) is aláírt. Mindhárman fiatal szuperhősöket fognak alakítani a Vought szupereknek fenntartott főiskoláján, ám karaktereikről egyelőre nem fedtek fel részleteket.

Eredetileg írtuk: A Garth Ennis The Boys képregényéből készült Amazon sorozat valódi lélegzetvételként hatott a piacot uraló, konvencionálisabb szuperhősmozik között, ami a fogadtatásán is megmutatkozott. A streamingszolgáltató szerint a második évad az eddigi legerősebb saját gyártású sorozatos nézettséget hozta számukra, olyannyira, hogy immár rohamtempóban készítik a The Boys első, egyelőre cím nélkül spinoffját.

Hirdetés

Miután nemrég kezdetét vette a fősorozat harmadik évadának forgatása, a napokban kiderült, hogy a spin-off előkészülete is jó ütemben halad és közel került a teljes évados berendeléshez, ráadásul már a két főszereplőjét is sikerült megtalálni: Jaz Sinclair, akit a Sabrina hátborzongató kalandjaiból ismerhet a nagyérdemű és Lizzie Broadway, aki a The Rookie-ból lehet ismerős, fogják játszani azokat a fiatalokat, akik újonnan érkeznek a Vought konglomerátum fiatal "szupereknek" fenntartott oktatási intézményébe.

Aki korábban lemaradt volna, a tervezett széria a Vought szuperhősképző fellegvárában fog játszódni, és részben fősulis sorozat lesz, részben pedig egy Éhezők Viadalára fog hajazni hormonokkal túlfűtött, egymással versengő ifjoncokkal, kiknek fizikai, morális és szexuális határokat egyaránt feszegetni kell, ha a legjobb városok szerződésére kívánnak hajtani szuperhős palántákként. Az ígéretek szerint egy pofátlan és korhatáros produkcióval lesz dolgunk, mindazzal a szívvel, gúnnyal és szókimondással, amit már megszokhattunk a The Boys-tól is.

A forgatókönyvet a The Boys executive producere, Craig Rosenberg írja, de alkotótársai közül Evan Goldberg, Seth Rogen és Eric Kripke is vele tart executive producerként.

Lizzie Broadway és Jaz Sinclair

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.