Hirdetés

Máris tervezik A dzsungel könyve folytatását

|

Hirdetés

Még ki se jött Jon Favreau A dzsungel könyve című, Rudyard Kipling regénye alapján készült élőszereplős mozija, a dicshimnuszokat zengő kritikáknak és a közönség látható/érezhető érdeklődésének hála máris fontolgatják azt, hogy pár év múlva visszatérnek az alkotók Kipling világába - Favreau rendezővel és Justin Marks forgatókönyvíróval karöltve. Egyelőre ugyan még csupán a szándék van meg, de ha annyit hoz majd a konyhára a mozi, amennyit remélnek, akkor 100%-nak vehetjük, hogy el fog készülni. Márpedig a siker szinte garantált, hiszen a kritikák rendkívül magasztalóak, szinte mindegyik kiemeli a pompás látványvilágot és azt, hogy tényleg érdemes nagy vásznon nézni, 3D-ben (van, aki azt írta, hogy ez az első olyan film az Avatar óta, ami ténylegesen arra termett, hogy a neki szánt nagyszabású formátumba nézzük). Tulajdonképpen, ha Favreau továbbra is olyan klassz rendezőnek bizonyul, mint amilyen a Vasember vagy legutóbb a Séf idején volt, akkor nem tartjuk kizártnak, hogy mi is befizetnénk majd egy esetleges folytatásra. Reméljük a legjobbakat. https://www.youtube.com/watch?v=7vGKP_XOKpQ

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.