Hirdetés

Mark Hamill benne lesz a Star Wars 8-ban

|

Hirdetés

Újabban nem telne el úgy nap, hogy ne kerülne napvilágra valamilyen új hír a Star Wars franchise-zal kapcsolatban, és folytatva a sort ezúttal Mark Hamill, mindenki kedvenc Luke Skywalkere tett olajt a tűzre, miután a Twitterén bejelentette, hogy benne lesz a Star Wars 8. részében - amiért mellesleg a borotválkozásról is le kell mondania egy időre -, mely majd 2017-ben fogja megostromolni a mozikat. A színész egyébként nemrégiben ismerte be, hogy a stúdió megtiltotta neki, hogy hivatalosan bejelentse, hogy a soron következő 7. részben, Az Ébredő Erőben benne lesz, és az eddigi mozgóképes anyagokból is csupán a robot kezét láthattuk, amint ráteszi azt R2-D2-ra. Luke Skywalker felbukkanása Az Ébredő Erő legőrzöttebb titka, és csak alig egy hónap múlva derül majd ki, hogy valójában milyen szerepben is bukkan fel az immár Jedi Mesterré vált Skywalker a Star Wars 7. részében. Éppen ezért ad gyanakvásra okot, hogy ezúttal Mark Hamill ilyen könnyedén megosztotta a 8. epizódjában való részvételének hírét a világgal. SPOILER Mint tudjuk az eddigi filmekből, a Jedik nemcsak élőként, hanem akár szellem formában is megjelenhetnek azok számára, akikkel vele van az Erő. Lehet, hogy ez lenne a nagy csavar Hamill Twitter-üzenetével, hogy mindenki arra számít majd, hogy Luke túléli Az Ébredő Erő kalandjait, közben meg csak szellemként tér majd vissza a 8. részre? SPOILER VÉGE Akárhogy is, hivatalosan Mark Hamill lett az első színész, aki biztosan benne lesz a 2017-es Star Wars-kalandban, de minden bizonnyal hamarosan a többi visszatérőről is kapunk hírt. Ti mire számítotok, milyen módon fog Luke Skywalker részt venni Az Ébredő Erő utáni Star Wars-filmben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.