Hirdetés

Mark Hamill benne akar lenni a Galaxis Őrzői 3-ban és James Gunn vevő rá!

|

Luke Skywalker egy újabb galaxist fedezne fel és minden esély megvan rá, hogy meg is tegye.

Hirdetés

Kislányos sikollyal újjongatnánk, ha létre jönne ez a kollaboráció. Már pedig nem elképzelhetetlen, hogy megvalósul. A hétvége folyamán a Galaxis Őrzői filmek rendezője, James Gunn és a Star Wars ikon, Mark Hamill váltottak néhány szót Twitteren, amelyek hatására elképzelhető, hogy a Luke Skywalkert alakító színész beköszön Űrlordéknak a harmadik részben.

Hirdetés

Minden azzal kezdődött, hogy egy rajongó felvetette Gunnak azt az ötletet, hogy alkalmaznia kellene Hamillt a Galaxis Őrzői 3 során. A rendező pozitívan visszajelezte, hogy "úgy tudom Hamill nem messze lakik tőlem Malibuban, szóval simán átjöhetne és megbeszélhetnénk mindezt egy csésze kávé felett." A csevegésbe aztán maga Hamill is becsatlakozott, aki azt írta, hogy szívesen benne lenne. Ezt követően fordultak igazán komolyra a dolgok. James Gunn azzal válaszolt, hogy "jó, csináljuk", majd Hamill arra kérte a Gunnt, hogy írjon rá privát üzenetben és elküldi az elérhetőségeit, ha valóban komolyan gondolja.

A beszélgetésük azzal zárult, hogy próbálták kitalálni, hogy hogyan is működik a privát üzenetes funkció. Remélhetőleg végül megtalálták egymást és ki tudja? Talán már éppen egy kávé mellett cseverésznek valahol Malibuban. Nagyon reméljük, hogy sikerül kitalálniuk egy Hamillhez passzoló szerepet a folytatáshoz.

A Galaxis Őrzői 3 csak 2020-ban érkezik a mozikba, de a csapatot már idén áprilisban újra láthatjuk a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.