Hirdetés

Mark Hamill is kapott egy cameoszerepet a The Mandalorian első évadában

|

Azért ne hibáztassátok magatokat, ha nem szúrtátok ki.

Hirdetés

Mark Hamill a mai napig Luke Skywalker elválaszthatatlan megformálója, ám mint az köztudott, szinkronmunkái révén is ismert. Talán a legnépszerűbb szerepe Joker visszatérő hangja a Batman rajzfilmekben és játékokban, azt azonban kevesen tudják, hogy a színész a Star Wars világán belül is több karakter hangját kölcsönözte, tévés és filmes produkciókban egyaránt, a lista pedig még tovább bővült a The Mandaloriannel.

Hirdetés

Ameddig az ősszel érkező második évadot várjuk, a Disney+-on elindult egy nyolcrészes dokuszéria Disney Gallery: The Mandalorian címmel, ami a rendezők és a színészek kerekasztal-beszélgetésein, illetve a forgatáson készült werkfelvételeken keresztül mesél a rajongóknak a nagyszabású Star Wars-sorozat megszületéséről és kivitelezéséről.

Az elmúlt hetekben számtalan érdekességet megtudhattunk belőle, de az egyik legszórakoztatóbb tényt, azaz Hamill cameoszerepét a fináléra tartogatták. Ebből kiderült, hogy a színész a sorozat ötödik epizódjában bukkant fel, méghozzá az EV-9D9 kódnevű csapos droid hangjaként, nyilvánvalóan teljesen felismerhetetlenül, szóval ne hibáztassátok magatokat, ha ezt nem sikerült már a megtekintéskor felfedezni. Az alábbi képen az ominózus droidot tekinthetitek meg, hogy adott legyen, kire kell figyelni a következő újranézéskor.

Hamill ezenkívül Darth Bane hangja volt A klónok háborúja animációs sorozatban, valamint felbukkant az új trilógia két filmjében is. Az utolsó Jedik Canto Bight-i kaszinójelenetében azt az apró termetű, részeg űrlényt alakította, aki megállás nélkül aprót próbált hajítani BB-8-be, a kilencedik részben pedig egy Boolio nevű Ellenállás-pártit is megformált, aki informálja Finnt arról, hogy kém furakodott be az Első Rend soraiba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.