Hirdetés

Mark Hamill még mindig dühös A Birodalom visszavág egyik jelenete miatt

|

A Luke Skywalkert alakító színész akkoriban sem örült és most sem örül A Birodalom visszavág legelejének.

Hirdetés

Már 37 év telt el a Star Wars: A Birodalom visszavág premierje óta, amit a rajongók többsége a valaha készült legjobb Star Wars filmként tart számon. A főszereplő Mark Hamill egy Twitter bejegyzésben beszélt arról, mennyire felháborítja még azóta is, hogy levágatták vele a Hoth bolygó ragadozójának, a wampának a karját.

Hirdetés

Egy "még2017benisdühös" hashtag kíséretében írta meg, mennyire nem tetszett neki a film eleji snitt:

Mikor forgattunk, biztosítottak róla, hogy a fénykarddal a kamera irányába vágok (úgy, hogy a lény nem is látszódik), ami egyszerűen megperzseli a szőrét és elijeszti. Borzalmas volt később látni a karlevágást és a szükségtelen kegyetlenséget. A wampa éhes volt, nem gonosz. Luke sosem tett volna ilyet.

Majd egy twitterező meg is jegyezte, hogy a film könyvváltozatában Luke az Erő segítségével jobb belátásra térítette a wampát, majd Mark Hamill azt válaszolta, hogy karaktere mennyivel jobb döntést hozott a könyvben.

Szerintetek is öncélú volt a wampa karjának levágása? Alább megnézhetitek az említett jelenetet, ha megkoptak volna emlékek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.