Hirdetés

Mark Hamill szívesen lenne az MFU Doktor Oktopusza

|

Ha a következő Pókember filmben újra előveszik Otto Octaviust, akkor megvan a tökéletes jelölt a szerepre.

Hirdetés

Jelenleg sejtelmünk sincs arról, hogy melyik képregényes gazfickót tervezik szembe állítani Pókemberrel a 2017-es Hazatérés folytatásában, de van itt valaki, aki szívesen betöltené ezt a posztot a filmben. Néhány rajongó (nagyon jól) kigondolta azt, hogy Mark Hamill remek lenne Doktor Oktopusz szerepében, akkor ha a Marvel behozná a karaktert a filmes univerzumba. Az ötlet Twitteren keresztül eljutott a Luke Skywalkert alakító színész fülébe, akinek látszólag nagyon is bejön a párosítás.

Hirdetés

Az egész dolgot egy Anthony King nevű felhasználó indította be, aki azt írta, hogy

"Minél többet gondolok rá, annál inkább tetszik az az ötlet, hogy Mark Hamill alakítsa az MFU Doktor Oktopuszát."

A tweetet végül maga Hamill is belikeolta, ez pedig csak még inkább feltüzelte a rajongókat. Persze itt meg kell jegyeznünk, hogy a színész nagyon aktív a közösségi oldalon és előszeretettel fejezi ki tetszését az ehhez hasonló megnyilvánulások felé.

Indíthat-e el ez a poszt valamilyen folyamatot? Nem kizárt. Az ötlet igen népszerű lett és ezáltal könnyedén eljuthat a Marvel illetékeseinek fülébe is. Persze ez önmagában semmit sem jelent, hiszen azt sem tudjuk, hogy egyáltalán tervezik-e Otto Octavius szerepeltetését az MFU-ban. A karaktert Alfred Molina keltette életre annak idején a Pókember 2-ben és bármennyire legyen is jó színész Hamill, annak az alakításnak nehéz lesz a nyomába érni. Egy másik szempont, ami tovább rontja az esélyeket, az az, hogy a Marvel láthatólag próbál olyan gazfickókat felhasználni, akikkel még nem találkozott a közönség a korábbi Pókember filmekben (lásd: Keselyű).

Bárhogyan is alakuljan, mi nagyon szívesen látnánk Hamillt egy Marvel film antagonistájaként, legyen szó akármelyik karakterről is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.