Hirdetés

Mark Hamill mókás kulisszavideót osztott meg az Egy új remény forgatásáról

|

Ilyen az, amikor a főszereplők a rendezővel viccelődnek.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy 45 évvel a legelső Star Wars-film bemutatója után még akadhat olyan anyag (legyen szó képről vagy videóról), amelyet nem látott a nagyvilág, ám mint kiderült, nagyon is létezik ilyen. Mindenki kedvenc Luke Skywalkere, Mark Hamill ugyanis nemrég egy vicces kis így készült videót osztott meg az Egy új remény forgatásáról, amelyen George Lucast ugratják.

Hirdetés

Hamill a saját Instagram profiljánt tette közzé a videót, amin ő, Harrison Ford és Carrie Fisher éppen a Halálcsillag folyosóin futnak keresztül. A felvétel egészen a végéig jól halad, azonban nem sokkal később kiderül, hogy a mikrofon sajnos benne maradt a képben, a főszereplők pedig ezt viccesen a rendező nyakába próbálták varrni:

A legszórakoztatóbb az volt, amikor Carrie, Harrison és én együtt dolgoztunk. Itt éppen teljesen óvodásként viselkedünk George-dzsal, miközben könyörtelenül szívatjuk, mintha az, hogy a "mikrofon benne maradt a felvételben" az ő hibája lett volna! Mindig úgy tűnt, hogy az ilyen hülyéskedésünk felvidítja őt.

A tény, hogy Hamill videója több mint egymillió megtekintést gyűjtött össze alig két nap alatt arról árulkódik, hogy a rajongók még mindig epekedve vágynak bármiféle tartalom iránt, ami az eredeti Star Wars-trilógiával kapcsolatos. Ennek a videónak a létezése egyben tisztelgés a korai Star Wars kulissza-tartalmak előtt, mivel ezek még a digitális korszak előtt készültek, amikor az ilyen werk anyagok iránti elvárás sokkal elterjedtebb volt még, valamint sokkal nehezebben elérhetőek, mint ma.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.