Hirdetés

Mark Hamill nem hagy fel Batman bosszantásával Joker szerepében

|

Nem a Batman: The Killing Joke című animációs filmben hallhatjuk utoljára Mark Hamillt Jokert megszólaltatni.

Hirdetés

Sokat lehet vitázni azon, hogy melyik színész formálta meg eddig legjobban Batman nemezisét a nagy vásznon, de ha az animációs kategóriába érünk, akkor szinte mindenki egyetért abban, hogy Mark Hamillnél senki sem kölcsönzött hátborzongatóbb hangot Jokernek. A Luke Skywalkerként hírnevet szerző színész hamarosan újra megformálja a DC képregények legnépszerűbb gazfickóját a Batman: The Killing Joke-ban (Gyilkos tréfa), de a rajongóknak nem kell aggódniuk, nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy őt hallhatjuk a szerepben.

Hirdetés

Hamill a közelmúltban Twitteren válaszolt követőinek kérdéseire, az egyikük pedig a következőt szögezte hozzá: "A Gyilkos tréfában fogod utoljára megszólaltatni Jokert??? Kérlek mondd, hogy nem." A színész pedig nagyon egyszerűen teljesítette a rajongó kívánságát: "nem".

Mielőtt elkészülhetett volna minden idők egyik legjobbnak tartott képregényének, a Killing Jokenak az R-es besorolású adaptációja, Hamill az Arkham videojátékokban is szolgáltatta már a karakter hangját, amiért 2012-ben BAFTA díjat is nyert. A Batman: The Killing Joke a San Diegoi Comic-Conon fog bemutatkozni, július 22-én, majd július 26-tól digitálisan is letölthetővé válik, augusztus 2-től pedig BluRayen is beszerezhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.