Hirdetés

Mark Millar az Igazság Ligájáról

|

A Fox stúdió kreatív tanácsadója megosztotta gondolatait az Igazság Ligájáról

Hirdetés

Úgy tervezik, hogy ezt a filmet 2015-ben, a Bosszúállók 2-vel egy évben adják ki. Millar erre azt mondta, hogy "Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy a karakterek túl elavultak. 75 évvel ezelőtt hozták létre őket, míg a legújabb karaktert is 68 évvel ezelőtt. Nem biztos, hogy Flash, Aquaman és Green Lantern normálisan bemutathatóak lennének a nagy képernyőn. Nézzük csak Flash-t. Mivel fénysebességével mozog, akkor a filmnek vége is két másodperc alatt. Aquaman nem tud beszélni a víz alatt. A képregénnyel nem volt baj, mert ott volt a szövegbuborék. Az atlantisziak és az emberek hogy beszélnének egymással a víz alatt? Telepatikusan? A karakterek mostani állapotban elég katasztrofálisak és azt hiszem, hogy a film kiváló módja annak, hogy elveszítsenek 200 millió dollárt. " Mit gondolsz Millar véleményéről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.