Hirdetés

Mark Millar nagy bejelentésre készül

|

A Fox stúdió tanácsadója azt mondta, hogy várható egy nagy bejelentés a stúdiótól valamikor a soron következő néhány hónapban.

Hirdetés

Néhány (pontatlan) jelentés szerint Mark Millar nem vett volna részt az X-Men: Az eljövendő múlt napjai munkálataiban -annak ellenére, hogy kinevezték a Fox kreatív tanácsadójának-, de a képregényíró most megerősítette, hogy beszélt a rendezővel, Bryan Singerrel a filmmel kapcsolatban és kiderült, hogy természetesen nagy szerepet fog vállalni a projektben és a Fox közelgő képregény filmjeiben is. Ezek mellett azt is elmondta, hogy szerinte az X-Men: Az eljövendő múlt napjai a legnagyobb és legambiciózusabb szuperhős film lesz, ami valaha elkészült.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.