Hirdetés

Mark Ruffalo is beszélt Planet Hulkról

|

Pletykálták ugye, hogy a következő önálló Hulk film pár éven belül elkészülhet. Most Mark Ruffalo kommentálta az eseményeket.

Hirdetés

Tavaly még Kevin Feige mondta,hogy jó alapanyaga van a Planet Hulknak és a World War Hulknak, amikből később film lehet. Aztán, hogy a Bosszúállók 2-ben és 3-ban vezethetik fel ezeket. Utána Whedon azt mondta,hogy szerinte hülyeség az egsz és biztos nem lesz. Na, most Ruffalo is beszélt a dolgokról, pontosabban azt, hogy "a következő film, amiben Hulkot láthatjuk, az a Bosszúállók 2 lesz. Nincs tervbe véve a Planet Hulk." Ruffalonak 6 filmes szerződése van, amiből csak 1-et "használt el". De az is elképzelhető, hogy a Marvel nem ad ki még neki sem olyan 4-5 éves terveket, amik simán változhatnak. Attól hogy Hulkot nem mostanában látjuk majd, szerintem Banner cameozhat más filmekben...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.