Hirdetés

Mark Ruffalo is szeretne részt venni a Polgárháborúban

|

Hirdetés

Hivatalos információ eddig nincs, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Hulk is fel fog bukkanni az Amerika kapitány harmadik részeként funkcionáló Civil War-ban, ami elég sok szuperhőst fog így is szerepeltetni. A nagy zöld melákot megformáló Mark Ruffalo hangot adott annak, hogy szívesen részt venne a buliban és állítása szerint több jel is arra mutat, hogy ez meg is fog valósulni.

Hallottam egy pletykát erről a minap. Nem láttam a forgatókönyvet, nem mondott nekem senki semmit és nincsenek dátumaim. Szóval csak reménykedni tudok. Beszéltem Robert Downey-val a minap, aki azt mondta, hallotta, hogy én is ott leszek. Én meg mondtam neki, hogy oké, ott leszek.
Furcsa lenne, ha éppen Hulk hiányozna a nagy csapatösszeugrasztásból, ám az Ultron kora befejezését nézve valamelyest érthető volna, hiszen SPOILER --- egy Quinjettel tovarepült ki tudja hová és merre --- SPOILER VÉGE. Ha nincs is benne az eredeti forgatókönyvben, talán végül csak kitalálnak neki egy jelenetet, ha már Ruffalo ennyire lelkes a karaktert illetően. Megérdemli.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.