Hirdetés

Mark Ruffalo lehet Columbo?

|

Peter Falk zseniális tv sorozata, a Columbo a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, nem csoda hát, hogy sokan szeretnék meglovagolni, például egy forgatókönyvíró is.

Hirdetés

A kócos, de mégis igen tehetséges nyomozó, akinek mindig van még egy kérdése és szívesen beszél a feleségéről, vagyis Columbo sorozata 1968 és 2003 között futott, azóta pedig folyamatosan ismétlik. Peter Falk nagyszerű alakításához nem férhet kétség, de mi a helyzet akkor, ha a rá hasonlító Mark Ruffalo alakítaná őt egy Columbo filmben? Garry Whitta író ugyanis azzal viccelődött a minap Twitteren, hogy Ruffalo kerülhetne a rebootolt Columbo főszerepébe.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.