Hirdetés

Mark Strong reagált a pletykára, miszerint ő lesz Lex Luthor

|

Már Az acélember megjelenése előtt mondogatták, hogy a folytatásban feltűnhet Superman ősellensége, de miután bejelentették, hogy Batman is szerepet kap a filmben inkább e körül indultak el a találgatások.

Hirdetés

A legtöbb pletyka Mark Strongról született és most ismét bizakodhatunk a színész szerepeltetésében, hiszen ő maga válaszolt elég sejtelmesen, mikor a terjengő pletykáról kérdezték: "Csak annyit mondhatok, hogy... várd ki a mondat végét." Vajon Mark Strong máris aláírt volna Luthor szerepére? És most, hogy Batman is feltűnik, hogy fog beférni még ő is? Ha a színészt tényleg beválogatták, akkor érdekes döntés elé nézünk, hiszen korábban már alakított egy DC-s gonosztevőt, Sinestrót a Zöld lámpásban. A másik esélyes a szerepre a Breaking Bad sztárja, Bryan Cranston, ám arról még nem tudunk, hogy érdeklődtek-e már nála. Az acélember folytatása valamikor 2015-ben érkezik Zack Snyder rendezésében. Szerepébe visszatér Henry CavillAmy AdamsLaurence Fishburne és Diane Lane. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.