Hirdetés

Mark Wahlberg és a Broken City

|

Marky Mark manapság hihetetlen népszerűségnek örvend a rendezők körében, sorra ajánlják fel neki különböző stílusú filmek főszerepét, és a színész nagy részükre igennel felel.

Hirdetés

Az MTV készített minap interjút az úriemberrel, aki lelkesen elárulta, hogy 2011 végéig megkezdődhet a Broken City forgatása is, amely egyfajta akció-thriller lesz. A rendezést Allen Hughes vállalta el, a forgatókönyvet pedig állítólag ahányan olvasták, annyian dícsérték. A Broken City sztorijában egy volt zsaru lesz a középpontban, akit kirúgnak egy incidens után, ezért magánnyomozónak áll, és 8 évvel az eset után komoly kinyomozandó politikai ügyet kap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.