Hirdetés

Mark Wahlberg ismét rendőrt fog játszani a Partnersben

|

Hirdetés

Mark Wahlberg ismét magára húzza majd a rendőrjelmezt, miután aláírt a Partners című akció-vígjátékra. A színész 2010-ben már belekóstolt a rendőrhumorral operáló műfajba, akkor a Pancser Police-ban szerepelt Will Ferrell oldalán, ám ezúttal a Partnersben nem lesz semmiféle bromance, sőt, épp ellenkezőleg. A hivatalos leírás szerint Wahlberg egy Los Angeles-i nyomozót fog alakítani, aki egy este lefekszik egy gyönyörű nővel, akiről hamarosan kiderül, hogy egy magas rangú FBI-ügynök. Hogy még komplikáltabb legyen a helyzet, a következő nyomozás során a nőt Wahlberg felettesének teszik meg. A filmet a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith-hez hasonlítják, és az ígéretek szerint sok akciójelenettel fog szolgálni. Egyelőre nincs meg, hogy ki fogja játszani Wahlberg partnerét, ahogy a film rendezői széke is üresen áll, ám minden bizonnyal Wahlberg casting hírére mindkét pozíció gyorsan gazdára talál. A szkript Evan Turner (The Goldbergs) kezei alól került ki, a filmet pedig valamikor 2017-ben nézhetjük majd meg a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.