Hirdetés

Mark Wahlberg nem áll be szuperhősnek

|

Mark Wahlberg kerekperec kijelentette, hogy nem fog köpenyes maskarába bújni semmilyen film kedvéért.

Hirdetés

Bár manapság szinte minden színész és színésznő arra pályázik, hogy a Marvel vagy a DC filmes univerzumának valamely darabjában szerepet kapjon, Mark Wahlbergnek esze ágában sincs beállni a sorba. Sőt, a színész saját elmondása szerint sohasem akar köpenyes figurát alakítani. Wahlberget a közelgő filmje, a The Six Billion Dollar Man kapcsán szembesítették azzal, hogy lényegében ez a produkció is egy szuperhősfilm, mire így reagált:

"Nem érdekel, hogy mi is ez valójában, vagy hogy mennyit kaphatnék érte, de én biztos nem fogom köpenyben elhagyni a saját lakókocsimat."

Hirdetés

Persze lehetne vitatkozni a szuperhős definícióján - elvégre Batmant is ide soroljuk, pedig neki semmi szuperképessége nincs - meg hogy hol kezdődik egy szuperhős film valójában - minden képregény-adaptáció az lenne? - de a Six Million Dollar Man tévésorozaton alapuló feldolgozás a teljesen lecsupaszított önmagában valóban egy szuperhősös látnivaló felé hajaz.

Az eredeti széria egy Steve Austin nevű űrhajós történetét mutatta be, aki egy balesetet követően súlyosan megsérül. A kormány nem akarja veszni hagyni a saját hősét, úgyhogy orvostudósok segítségével a sérült, vagy éppen megcsonkított testrészeket gépekkel pótolják ki, kvázi félig kiborggá téve a főhőst, aki ezt követően a jó szolgálatába áll, hogy megfékezze az emberiségre leselkedő gonoszokat.

Bár hivatalos leírása még nincs a remake-nek, annyit már a készítők is elárultak, hogy az alapkoncepció hasonló lesz. Ennek tudatában pedig joggal merül fel a kérdés Wahlberg irányába, hogy ha ennyire irtózik a szuperhősös projektektől, akkor ezt miért vállalta el? Főleg, hogy 2014-ben, a Six Billion Dollar Man bejelentésekor még ő maga is szuperhősös filmként jellemezte az új munkáját.

Eme ellentmondástól és a szigorú kijelentésétől eltekintve Ti milyen szerepben tudnátok elképzelni Wahlberget a DC vagy a Marvel filmes univerzumában? Valamelyik fősodorba való pozitív karaktert tudná jól megformálni, vagy akár valamilyen gonoszt is alakíthatna szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.