Hirdetés

Mark Wahlberg Vasember szeretne lenni

|

Mark egy interjúban elmondta, hogy szívesen leváltaná Robert Downey Jr.-t, miután "nyugdíjba megy", mert magára szeretné ölteni Vasember páncélját.

Hirdetés

Régebben már tárgyaltak Wahlberggel egy másik szuperhős kapcsán, aki nem más, mint Robin és még a Mindörökké Batmanben szerepelhetett volna. Az aggódók megnyugodhatnak, mert egy ideig még Robert Downey Jr. lesz Tony Stark, ugyanis szerződése van a Bosszúállók 2. és 3. részére. A Marvel Studios híres a hosszú távú szerződések miatt (Chris Evans és Mark Ruffalo hat, Samuel L. Jackson kilenc film) és a fizetések miatt is (Mickey Rourke 250.000 dollárt kapott a Vasember 2-es szerepéért, RDJ a Bosszúállókért 50 milliót, míg a többiek lényegesen kevesebbet). 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.