Hirdetés

Marlon Wayans szerint megérett a világ egy Feketék fehéren 2-re

|

A színész-humorista legutóbbi nyilatkozatában mesélt a lehetséges folytatásról.

Hirdetés

Talán sokan vannak, akik emlékeznek még a Wayans-testvérek (Marlon, Shawn és Keenen Ivory Wayans) 2004-es elképesztően agyament és blőd humorú komédiájára, a Feketék fehéren-re. Nem ez a vígjáték találta fel a spanyolviaszt, sőt sok helyen elbillent egy bizonyos irányba a mérleg nyelve, de az évek során elég nagy rajongótáborra tett szert - még idehaza is. Emiatt gyanítható, hogy sokan rohannának jegyet váltani a folytatásra, ami kapcsán nyilatkozott nemrégiben maga Marlon Wayans. Elmondása szerint, pontosan most, ebben a PC világban kellene elkészíteni.

Hirdetés

Persze maga a színész is hozzátette, hogy hivatalos még nem "készül" a Feketék fehéren 2. Mindössze ötletelés szintjén mozog a projekt, ott viszont szárnyalnak a tesók, rengeteg koncepciójuk van. Ezeket pedig mind a való életből szűrik le, és a nyilatkozat alapján, ők sem terveznek szolgai módon beállni a PC kultúra sorba. Sőt nagyban szembe is mennének vele, amivel igencsak sok embernek kinyílna majd a bicska a zsebében. Wayans így fogalmazott:

"Azt gondolom, a Feketék fehéren 2 fontos lenne. Azt látom, hogy olyannyira szűkre húzták a nadrágszíjat, hogy engednünk kellene belőle egy kicsit - nevetéssel. Nem hiszem, hogy Hollywood felfogja, hogy mekkora nagy behemót lehet a Feketék fehéren 2. Az ötleteket pedig csak a való világból szerezzük. A Feketék fehéren 2 kvázi önmagát írja."

A Feketék fehéren lehetséges folytatása már pár éve körbejárta a filmes magazinok hasábjait, de nem tűnt többnek egyszerű pletykánál és szóbeszédnél. Annak ellenére, hogy a Wayans-tesók, sőt maga Terry Crews is benne lenne, hivatalosan nem lett még bejelentve. Ti kíváncsiak lennétek, milyen irányba vinnék el a tesók ezt a második részt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.