Hirdetés

Martin Freeman csatlakozott az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz!

|

Hirdetés

A Hobbit filmek sztárja a varázslat világából egyenesen a hősök földjére vándorol, ugyanis Freeman leszerződött egy jelenleg ismeretlen szerepre, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban. Kevin Feige, a Marvel Stúdió vezetője, így jellemezte a színészt bejelentésében:

Az olyan szerepeitől kezdve, mint Zsákos Bilbó és Doctor Watson, egészen A hivatal-ban alakított Tim-ig, legyen szó drámáról vagy komédiáról, Martin újra és újra lenyűgözött minket. Megtisztelő és nagyon izgalmas, hogy egy ilyen tehetséges színész csatlakozhatott a Marvel Filmes Univerzumához.
Mit szóltok? Ez kétség kívül remek hír, melyik karakter szerepében látnátok szívesen Martin Freeman-t a jövőre érkező Polgárháborúban?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.