Hirdetés

Az új Peter Parkert Marty McFly ihlette

|

Tom Holland elmondása szerint a Vissza a jövőbe trilógia Marty McFly-ja ihlette az ifjú hálószövő megformálásában

Hirdetés

Az eddig látottak alapján a Pókember: Hazatérés kétség kívül merít a 80-as évek nagysikerű tinifilmjeiből és legfőképp a zsáner akkori legnagyobb alkotójának John Hughes munkásságából. Gondolhatunk itt a Meglógtam a Ferrarival-ra, amely az évtized egyik legismertebb tinédzserekről szóló filmje. Azt már láthattunk milyen, ha egy szuperhősfilm újra megidézi nekünk a 80-as éveket, a Galaxis őrzőivel, de a tinifilmekre jellemző hangulat meglepő újdonságnak számít a zsánerben. Tom Holland legutóbbi nyilatkozata alapján pedig nagyon is úgy tűnik, hogy Jon Watts rendező egy szórakoztató új ízt fog adni a szuperhősdömpingnek.

Hirdetés

Az ifjú hálószövőt alakító Tom Holland legutóbbi interjújában elárulta, hogy a Hazatérés rendezője, Jon Watts, egy egész listát adott ki számukra a felkészüléshez, amelyen mindenféle 80-as évekbeli filmek és videók szerepeltek.

[Jon] adott nekünk egy csomó videót és régi filmet, amit meg kellett néznünk forgatás előtt: Álmodj rózsaszínt, Vissza a jövőbe, Nulladik óra, Meglógtam a Ferrarival.

Ezek után személyes élményeiről és személyes ihletéséről/ céljáról mesélt, amit a Watts által kiadott házifeladat elvégzése után szerzett:

A célom az volt, hogy a mi generációnk Marty McFly-ja legyek. Egész idő alatt erre törekedtem, és voltam olyan szerencsés, hogy az egyik újságíró azt mondta nekem, hogy nagyon hasonlítok Marty McFly-ra a filmben.

Azt, hogy megtudjuk Tom Hollandnak sikerült e elérni a célját várnunk kell július 6-áig, viszont azt mindenképp fontos megjegyezni, hogy nagy elvárásoknak kell megfelelnie majd. Azt már előre elkönyvelhetjük, hogy végeredményben egy nagyon is friss aspektusból szemlélhetjük majd halószövőnk legújabb kalandját, amely Holland elmondása szerint a tinédzser életben is legalább annyira mélyen el fog merülni, mint a szuperhős létben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.