Hirdetés

Marvel 101 - Ismerd meg kedvenc képregényhőseid eredetét

|

Hirdetés

Imádod a Marvel filmeket és szívesen beleolvasnál néhány képregénybe is, de a hatalmas választék miatt nem tudod hol kezdj bele? Semmi gond! A Marvel Entertainment egy vadonatúj videósorozatot indított el a YouTube-on, ami azokat az olvasókat célozza meg, akik most készülnek belevetni magukat a képregények világába. A széria a mai napon indult útjára, többek között olyan hősök bemutatójával, mint Amerika Kapitány, Jessica Jones és Pókember. Az egyperces oktató videókból kiderül, az egyes karakterek eredete és az, hogy most hol tartanak a képregények lapjain. A bemutatott hősök többsége egyébként már a Marvel Filmes Univerzumában is jelen van, akik pedig még nem, azok legjobb tudomásunk szerint hamarosan csatlakozni fognak hozzá. A jelenleg elérhető videók a következő karaktereket és csapatokat dolgozzák fel: A Hangya, Bosszúállók, Fekete Párduc, Fekete Özvegy, Amerika Kapitány - Steve Rogers, Amerika Kapitány - Sam Wilson, Marvel Kapitány, Daredevil, Doctor Strange, A galaxis őrzői, Hulk, Vasember, Jessica Jones, Luke Cage, Ms. Marvel, Nova, S.H.I.E.L.D., Skarlát Boszorkány, Pókember és Thor. Az rögtön feltűnik, hogy a Fantasztikus négyes (aminek még csak új képregény sorozata sem indult eddig) és az X-Menek hiányoznak a listáról, de a Marvel 101 lejátszási lista folyamatosan frissülni fog, úgyhogy több mint valószínű, hogy a jövőben megkapják a saját bemutatóikat. Egy kicsit lentebb betekinthettek néhány videóba, ha pedig tetszik, amit összehoztak a Marvelnél, akkor bátran nézzetek rá a csatornájukra is. https://www.youtube.com/watch?v=DLy08aZx5PQ https://www.youtube.com/watch?time_continue=64&v=BgjAQEGvnhg https://www.youtube.com/watch?v=qaMvPeHeGow

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.