Hirdetés

A Marvel 4. fázisában érkezik A galaxis őrzői 3!

|

Hirdetés

Már csak alig néhány hét választ el minket az Amerika Kapitány: Polgárháború és egyben a Marvel Filmes Univerzum Harmadik fázisának kezdetéig, mely 2019-ig összesen 9 filmet foglal magába. De hogy mi következik a Bosszúállók 3 után? Egyenlőre csak Kevin Feige tudhatja ezt. Habár októberben a stúdió kiadott három megjelenési dátumot (2020. május 1. , július 10. , és november 6.), ami valószínűleg a Negyedik Fázis kezdetét jelenti, de egyenlőre halvány sejtésünk sem volt, milyen filmcímeket takarhatnak az időpontok. Idáig, ugyanis a Marvel Stúdió elnöke, Kevin Feige a mai nap megerősítette egy interjúban, hogy az egyik dátum alatt A galaxis őrzői 3 lapul(hat)! Feige ezt nyilatkozta:

Egyenlőre azokon a filmeken dolgozunk, amik be lettek jelentve 2019-ig. De továbbra is áll a sakktáblánk 2020-ig és még azután is, és azt elmondhatom, hogy A galaxis őrzői 3 rajta van a táblán. De nem tudom, hogy pontosan mi a sorrend.
A galaxis őrzői 2 forgatása ezekben a percekben is zajlik Atlantában, mely a Harmadik Fázis harmadik filmje lesz a Polgárháború és a Doctor Strange mozi után. Talán emlékeztek, hogy az író-rendező James Gunn 2014 novemberében elárulta, hogy már vannak ötletei egy esetleges harmadik részre, ugyanakkor azt is elmondta, hogy egyáltalán nem biztos, hogy vissza is tér megrendezni azt. James Gunn egy élő Facebook Kérdezz-Felelek videó során árulta el a múlt hónapban, hogy a Marvel már kapcsolatba lépett vele a „közös munka folytatásának” ügyében a A galaxis őrzői 3-ra utalva, de még mindig nem biztos, hogy mit fog tenni, miután befejezte a 2. részt. Hozzátette, hogy a hangsúly jelenleg a második részen van, melyet a lehető legjobb filmnek akar elkészíteni. Most, hogy tudjuk, hogy A galaxis őrzői 3 része lesz a Negyedik Fázisnak, ti milyen más filmeket szeretnétek látni az MFU-ban? 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.