Hirdetés

Marvel Animation - újabb Pókember rajzfilm és még sok más a láthatáron

|

Mivel akadnak bőven rajongói a Marvel animációs frontjának is, egy hírcsokorba gyűjtöttük össze a legfrissebb Comic-Con híreket.

Hirdetés

Kezdjük talán a legnagyobb rivaldafényt kapott bejelentéssel, miszerint 2017-ben egy vadonatúj Pókember rajzfilm startol el a Disney XD műsorán - felváltva a korábban futó Ultimate Spider-Man-t, amely jelen pillanatban a negyedik évadát tapossa. Ez januárban ér végleg véget egy izgalmas kétrészes finálé kereteiben "Graduation Day" címen, amiben főhősünk megállítja Doctor Octopus-t és a Baljós Hatost ördögi tervük kivitelezésében. 

Hirdetés

Az új rajzfilmsorozat nemes egyszerűséggel Marvel's Spider-Man címen fog futni, ami egy bizonytalan (ám bátor) tizenéves történetét mondja el, akinek rá kell jönnie arra, hogyan váljon szuperhőssé az alapoktól kezdve. A szériát egy díjnyertes kreatív csapat hozza tető alá, így egyelőre lehet bizakodni a minőséget illetően. Így nyilatkoztak róla: 

Titokban már évek óta tervezgetjük ezt, így nagy örömünkre szolgál, hogy végre bejelenthettük. Az egyszerű cím tükrözi a "vissza az alapokhoz" megközelítést - ez egy történet egy átlagos tiniről, Peter Parkerről, aki hirtelen különös, új képességekre tesz szert, ami nyomasztó felelősséggel jár. És hála Kevin Shinick és Philip Pignotti producereknek, mindez tele szívvel és humorral. 

Pókember a legnagyobb akcióhős a világon. Ő egy ikonikus karakter, akit kettőssége remekül elmondhatóvá tesz a Disney XD közönségének. Izgatottan várjuk a további együttműködést a Marvel-lel új sorozatunk kapcsán, amely mélyen merít a szeretett klasszikusból, ám mégis képes lesz újat mutatni Pókember rajongóinak drámával, izgalmas akcióval és bizonyos vígjáték elemekkel.

A bejelentések sorozata itt nem ért véget, ugyanis kiderült, hogy a Marvel és a Funko összeállt három vadonatúj animációs rövidfilm elkészítése érdekében, amelyek még idén meg fognak jelenni. Az első a "Spellbound" Pókember és Vasember főszereplésével, akik a csínytevő Lokival és agykontrolláló jogarával néznek szembe - ezt már le is vetítették a hétvégén a jelenlévő lelkes közönségnek. A további két rövidfilm egyike a "Chimichangas", amiről persze nem nehéz kitalálni, hogy ki is a főszereplője, míg a harmadikban Mordály próbál meg betörni a Gyűjtő múzeumába, hogy kiszabadítsa legnagyobb haverját, Groot-ot. Mark Robben, a Funko marketinges igazgatója mondott néhány szót terveikről: 

Elmondhatatlanul izgatottak vagyunk, amiért életre kelthetjük a Pop! Vinyl-t a Marvel együttműködésével. Reméljük, hogy a rajongók legalább annyira élvezni fogják ezeket a rövidfilmeket, mint a Pop! figurák gyűjtését, és remélhetőleg képesek leszünk megcsinálni még sok másikat is.

A Disney XD műsorára jövőre érkezik egy Hangya és Darázs rövidfilm is, ahol a rajongók olyan formában láthatják majd az ikonikus duót, ahogy azelőtt még sosem. Ha már visszakanyarodtunk a csatornára, akkor maradjunk is itt, elvégre sor került még néhány izgalmas bejelentésre. Ha már a Carter ügynök tévésorozatot kaszálták, az elhivatott Hayley Atwell a Marvel animációs frontján teszi ismét tiszteletét - ugyan nem a karakter bőrében, de a hangját ő fogja kölcsönözni Peggy Carternek a Marvel's Avengers: Secret Wars egyik epizódjában. A Secret Wars az Avengers Assemble (hazánkban a Bosszúállók újra együtt) című rajzfilm negyedik évada lesz, a szóban forgó részben pedig ütközik a múlt és a jelen, amikor Vasember és Amerika Kapitány összeáll Howard Stark-kal és Peggy-vel, hogy együtt megállítsák Kang-ot, a Hódítót. A panel során egy exkluzív epizódot is levetítettek a Marvel's Guardians of the Galaxy második szezonjából, amelyben az Őrzők egyesítették erejüket a Bosszúállókkal egy olyan küldetésre, ahol a cél a Föld bolygó megvédése egy gonosz hatalommal szemben. 

Végül, de nem utolsó sorban szót ejtünk a Marvel legújabb, egész estés animációs filmjéről. A Hulk: Where Monsters Dwell című rajzfilmet már láthatták a Comic-Con szerencsés látogatói, amiben kedvenc zöld óriásunk Doctor Strange-dzsel fog össze Nightmare és szörnyű tervei megállításának érdekében. Egy klipet már mi is megnézhetünk belőle (kicsit feljebb láthatjátok is), ám október 21-én már a teljes adaptáció elérhető lesz Digital HD formátumban.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.