Hirdetés

Ők lehetnek a Cloak and Dagger főszereplői

|

Egy viszonylag jól megalapozott pletyka szerint tudni véljük, kik fogják életre kelteni a Marvel új sorozatos szuperhőseit.

Hirdetés

Az azonos címet viselő képregényen alapuló Cloak and Dagger még áprilisban kapott zöld utat, nemrég pedig kiderült, hogy az eredetileg 2017 végére tervezett bemutató tolódik 2018-ra. Egy korábbi jelentés szerint New Orleans-ban, a Netflix-féle Marvel sorozatokhoz hasonló 40-42 millió dolláros költségvetéssel február 14-én veheti kezdetét a forgatás, így aktuális lenne, ha lassan legalább a két címszereplő kilétéről lehullajtaná a leplet a Marvel - habár hivatalosan ez még várat magára, egy nem rossz lábakon álló pletykának(!) talán elkezdhetünk hinni. 

Hirdetés

Az MCU Exchange portál egy új saját forrásra hivatkozva hozta le az információt, miszerint már megtalálták a közelgő sorozat két főszereplőjét: Ezek szerint Noah Gray-Cabey ("Hősök", "Code Black") fogja alakítani Tyrone Johnson-t, avagy Cloak-ot, míg Debby Ryan ("Jessie", "Rádió-Láz") értelemszerűen Tandy Bowen-t, vagyis Dagger-t. 

Az információkat természetesen meg is próbálták alátámasztani néhány többé-kevésbé erős lábakon álló indoklással. Joe Pokaski, a Cloak and Dagger showrunnere nemrégiben bekövette Twitter oldalán Cabey-t, aki mostanában végzett a Code Black második évadának forgatásával. Bár ez önmagában nyilván nem tűnik nagy dolognak, a producer által követett személyek túlnyomó részt olyan emberek, akikkel dolgozott már együtt, vagy éppenséggel kapcsolatban állnak a Marvel-lel. Debby Ryan esetében talán még meggyőzőbb a dolog: Tudniillik, a színésznő nem követ sok embert a közösségi médiában, sorozatot pedig még kevesebbet, azonban a Cloak and Dagger hivatalos Twitter oldala egy ideje köztük van. 

Cloak és Dagger (magyar megfelelőjükkel Köpeny és Kard) két szökevény tinédzser, akik egy bűnszervezet hálójába kerülve kénytelenek kísérleteknek alávetni magukat, ami elindítja bennük a mutációt. Ezt követően összeállnak és szerelembe esnek, miközben együtt vívják a csatát a bűnözés ellen. A Marvel új sorozata a Freeform TV-n debütál egy egyelőre ismeretlen 2018-as időpontban, a forgatási közeli kezdete miatt pedig nem lennénk meglepve, ha hamarosan hivatalosan is bejelentenék a két főszereplőt. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.