Hirdetés

A Disney elnöke szerint van esély a korhatáros Marvel-filmekre

|

Mégsem kell Deadpoolékat temetnünk?

Hirdetés

A Disney szép eredménnyel zárja az évet: éppen most robog be a mozikba a Star Wars - Az utolsó Jedik, és emellé még sikerült végre tető alá hozni a nagy dealt, és bezsebelni a Fox filmes részlegét, ezáltal rengeteg franchise Micky Egér fehér kesztyűs fennhatósága alá került. Emiatt sokan aggódnak, avagy bosszankodnak is, hiszen hiába lesz mostantól könnyű egyesíteni az X-Meneket a Bosszúállókkal, azért Deadpool esetében a Kapitány gyakran hajtogatná azt, hogy "Hogy beszélsz?". A Disney elnöke azonban rögtön rá is cáfolt a kétkedőkre.

Hirdetés

Ma megtörtént végre a bejelentés, amire már hetek óta vártak egyesek, mióta felröppent a hír, hogy a Disney felvásárolná a Fox-ot és ennek kapcsán Bog Iger, a Disney elnöke máris egy lényeges kijelentést tett.

Deadpool mindig is Marvel brand volt és az is marad. De úgy véljük, meg kell adni az esélyt egy deadpooléhoz hasonlatos korhatáros Marvel-brand lehetőségének mindaddig, amíg a közönség igényt tart rá, és szerintünk sikerülni is fog.   

Tehát nem kell amiatt aggódni, ami miatt nem csak a rajongók, de már magát a Deadpoolt alakító Ryan Reynolds is kifejezte aggodalmát egy vicces kép formájában, miszerint a stúdió kimossa a szájhős száját. Ugyanakkor sokan ennek ellenére aggódnak, hogy mi lesz például az X-Menekkel, akik az elmúlt években szintén sajátos univerzumépítésbe kezdtek: az idei filmek lecsengése után vajon nyomnak egy kövér rebootot, vagy a keszekusza idővonallal tarkított, viszont majd 20 éves franchise-t valahogyan beimplikálják az MCU-ba? Utóbbira megoldásként ott van Doctor Strange és a dimenziók, vagy a konvekciókra nagy ívben tojó Deadpool maga, aki szemrebbenés nélkül ki-be sétálgatna a franchise-ok között.  Mindenesetre érdekes és izgalmas időknek nézünk elébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.