Hirdetés

Marvel és Star Wars csatornákat indít a Disney?

|

Hirdetés

A LucasFilm és a Marvel Studios is szépen menetel előre a Disney lobogója alatt és míg utóbbi most van túl egy nagy premieren (Bosszúállók: Ultron kora), valamint már készíti a következőt (Amerika Kapitány: Polgárháború), addig előbbi sem tétlenkedik és a decemberben mozikba kerülő Star Wars: Az ébredő Erő mellett hamarosan forgatni kezdik az első mellékszálat, a Rogue One-t is. A Disney azonban nem éri be ennyivel és a vállalat vezetőjének nyilatkozatából az szűrhető le, hogy további csatornákat szeretnének indítani. A Daily Finance értesülése szerint Bob Iger, a Disney vezérigazgatója a következőket nyilatkozta a csatornáikkal kapcsolatban:

"Ezekkel a csatornákkal és márkákkal - mint az ESPN, az ABC, a Disney és talán valami Star Warshoz és Marvelhez kapcsolódó - képesek vagyunk vállalatként arra, hogy a szórakoztatóipari, vagyis filmes és televíziós termékeinket közvetlenül eljuttassuk a fogyasztókhoz."
Hogy pontosan milyen műsorokkal és mikortól futnának az önálló Star Wars és Marvel TV csatornák, azt egyelőre nehéz lenne megmondani, de minden bizonnyal non-stop maraton lenne az eddigi filmekből és már elkészült sorozatokból, animációs filmekből, valamint bemutatkozhatna rajta a régóta pletykált élőszereplős Star Wars széria is. Mi a véleményetek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.