Hirdetés

A Marvel-rajongók egy csoportja tüntetésre hív mindenkit Pókember miatt

|

Egy közös Facebook-csoportba bárki jelentkezhet, aki részt akar venni az októberi tüntetésen.

Hirdetés

Mindenkit meglepett az a gyakorlatilag semmiből jött hír, hogy a már több éve együtt dolgozó Sony Pictures és a Disney nem jutottak dőlőre a következő szerződés meghosszabbításának ügyében, így a Sony vitte magával a Pókember-filmek jogait. Amennyiben a közeljövőben ténylegesen nem jutnak egy közös megállapodásra, akkor valóban búcsút inthetünk a legújabb, Tom Holland-féle Pókembernek a Marvel Filmes Univerzum, sőt arra is megvan az esély, hogy a Sony egyszerűen megint remake-eli az egészet.

Hirdetés

Pontosan emiatt (és szerintünk az is közrejátszott valamilyen szinten, hogy már ők is felismerték, bármilyen petíciót is indítanak kismillió aláírással, semmire nem fognak menni vele) egy közös Facebook-csoportot hoztak létre, ahová bárki csatlakozhat az ügyben, hogy békés tüntetésre invitáljanak meg mindenkit. A tüntetés során a Sony a Madison Avanue környékén található stúdiója előtt fognak nagy bőszen demonstrálni, és arra "kérni" a céget, hogy adják vissza a jogokat a Marvelnek. Mindez október 19-én, szombaton veszi kezdetét, amire eddig közel kilencezer ember jelentkezett résztvevőnek, hétezer pedig érdeklődik iránta. Ezen kívül már most tartanak a Sony nagyobb amerikai városokban lévő stúdiói előtt egyéb tüntetéseket.

Mi persze egyáltalán nem arra szeretnénk buzdítani titeket, hogy csatlakozzatok ehhez a kezdeményezéshez, mindössze beszámoltunk róla érdekesség gyanánt. Nyilvánvalóan az új sikereket látva mindnyájan állást foglalunk ebben az ügyben (csakúgy, mint Stan Lee lánya), és reménykedünk a legjobbakban. Ha pedig egyáltalán nem így fog elsülni a dolog, akkor meg megint megnézzük Ben bácsi halálát.

Ti mit szóltok ehhez a tüntetéshez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.