Hirdetés

A Marvel-filmek Második Fázisa öt percbe sűrítve

|

Hirdetés

Valakik nagyon várhatják már az Amerika kapitány: Polgárháború című filmet, ugyanis néhány jótét lélek fogta magát és összedobott egy videót, melyben az MCU Második Fázisának filmjeiből szemezgetett. Ez az öt perces videó jóformán összesűríti ezeket a filmeket (cím szerint: Thor: Sötét világ; Amerika kapitány - A tél katonája; Bosszúállók: Ultron kora; Vasember 3; A galaxis őrzői; Hangya) és a fontosabb taktusokat kiemeli. Szóval akció, humor, tragédia, felelősség, várospusztítás, szuperhősi önmarcangolás és gonosztevők minden mennyiségben. Egyébként pedig a videó maga olyan pöpecül van összerakva, hogy ha nem olvasom azt, hogy fan-made, még akár azt is hihettem volna, hogy hivatalos montázsa a Marvel-nek. https://www.youtube.com/watch?v=yn_fewUe7b8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.