Hirdetés

Natalie Portman még mindig nyitott a Marvel felé

|

Habár a következő Thor filmben nem tér vissza Natalie Portman, a színésznő továbbra is örömmel fogadna hívást a stúdiótól.

Hirdetés

Natalie Portman már nagyon kényelmesen mozog a nagy költségvetésű, robbanásokkal és speciális effektekkel teli produkciókban. Ismeretségét legnagyobb részben a Star Wars előzményfilmjeinek, vagyis A baljós árnyaknak (1999), A klónok támadásának (2002) és A sithek bosszújának (2005) köszönheti, ahol Padmé Amidala karakterét vitte vászonra. Ezek mellett a Marvel Filmes Univerzumában a mennydörgés istenét, Thor-t csavarta az ujjai közé, akinek mindkét eddigi produkciójában feltűnt - a jövőre érkező Ragnarokból azonban kimarad. 

Hirdetés

December 2-án mutatták be az Egyesült Államokban a Jackie-t, a Pablo Larrain rendezte életrajzi drámát Portman főszereplésével. A film jelenleg 7,7-es értékelést tudhat magának az IMDb-n, ráadásul a kritikusok tetszését is elnyerte (88%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán), ám a színésznő mégsem boldog teljesen, hisz a szíve igencsak visszahúz a blockbusterek világába. Ennek okairól mesélt a Deadline riporterének a Jackie sajtókörútján. 

"Színészként ez olyan, mintha egy teljesen más szinten lennél. Mert amikor azokon a filmeken dolgozol, rengeteget dolgozol kék képernyővel, és nagy szükség van a fantáziádra. Ez tényleg kihívás számomra. Nem érzem úgy, hogy végeztem vele. Nem érzem, hogy már eléggé megértettem volna. Nagyon el vagyok ettől az egésztől ragadtatva, mert szinte sokkal nagyobb kihívás, mint bármi más. Hiszen amikor egy szobában vagy, ami úgy néz ki, mint egy szoba, és benne van minden, ami egy szobában van, minden ilyesmivel kölcsönhatásba lépsz, holott ezt nap mint nap csinálod az életben. Nem kell a képzeletedre hagyatkoznod, csupán a karaktered érzelmi állapotára. Viszont ha kék képernyős filmeket csinálsz, akkor el tudsz képzelni mindent kívül és belül. Neked kell létrehoznod az egész világot. Ez olyan, mintha ismét gyerek lennél."

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige még májusban erősítette meg, hogy a Portman alakította Jane Foster ismeretlen okok miatt kimarad a Thor: Ragnarokból, három hónappal később pedig maga a színésznő árulta el, hogy végzett a Marvel Filmes Univerzumával. Azonban amikor a riporter potenciális jövőbeli Marvel filmekről kérdezte, Portman zavartan csak ennyit felelt:

"Igen, nos... remélhetőleg egy nap sikerült kitalálni."

A Thor: Ragnarok Taika Waititi rendezésében 2017 novemberében kerül a mozikba Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkűr), Jeff Goldblum (Nagymester), Karl Urban (Skurge) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) főszereplésével.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.