Hirdetés

BRÉKING: jön a Marvel és a Hulu közös sorozata, a Runaways

|

A Marvel Television a Netflix mellett egy másik streaming szolgáltatással karöltve izgalmas projektbe vág bele.

Hirdetés

A Marvel Television ezúttal a Hulu streaming szolgáltatással karöltve rendelte be a népszerű Marvel képregényeken alapuló Runaways sorozatot. A széria showrunnerei Josh Schwartz és Stephanie Savage, a Pletykafészek és A narancsvidék alkotói lesznek, akik egyben produceri szerepet is betöltenek a Marvel Television feje, Jeph Loeb ("Marvel's Jessica Jones", "Marvel's Luke Cage"), valamint Jim Chory ("Marvel's Daredevil", "Marvel's Jessica Jones") és Lis Rowinski ("Fake Empire") mellett.

Hirdetés

Minden gyermek úgy hiszi, gonoszak a szülei. Mi van akkor, ha igazuk is van? A Runaways hat képességekkel rendelkező tinédzser - Nico Minoru, Karolina Dean, Molly Hayes, Chase Stein, Alex Wilder és Gertrude Yorkes - történetét követi, akik felfedezik, hogy szüleik titokban egy gonosz csoport, a The Pride tagjai. Habár egymást is alig bírják elviselni, miután saját otthonukban sincsenek biztonságban, a gyerekek kénytelenek elmenekülni és összefogni egy közös ellenség, a szüleik ellen. Az idősebbektől való bujkálás és az események során kellőképp sikerül megismerniük egymást, miközben egyfajta családdá válnak. Jeph Loeb és a két showrunner is megszólalt a projekt kapcsán: 

"Tudtuk, hogy a Runaways történet nagyszerűen működne a televízión, és nagyon szerencsések vagyunk, amiért Josh [Schwartz] és Stephanie [Savage] - akik újra és újra olyan sorozatokat gyártanak, melyek pontosan ehhez a célközönséghez szólnak - írják és készítik a szériát, ami igazán figyelemre méltó," magyarázta Loeb. 

"Hosszú ideje rajongója vagyok a Runaways-nek, így nem is lehetnék izgatottabb, amiért életre kelthetjük Brian [K. Vaughan] és Adrian [Alphona] karaktereit," mondta Schwartz. Savage hozzátette: "Josh és én alig várjuk már a munkát a Marvel-lel és a Huluval." 

Érdekes lehet megemlíteni, miszerint Nico Minoru édesanyja, Tina Minoru már felbukkant az idehaza november 3-án debütáló Doctor Strange előzményképregényében, ezzel is felvezetve a készülő sorozatot és megerősítve jelenlétüket a Marvel Filmes Univerzumában. Premierdátummal és egyéb információkkal egyelőre nem tudunk szolgálni, de mindenképp beszámolunk a közeljövőben a friss információkról.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.