Hirdetés

Megérkezett a Marvel's Iron Fist pörgős trailere!

|

Nem lesz hiány verekedésből a Marvel és a Netflix következő közös sorozatában.

Hirdetés

Tizenöt évvel azután, hogy Danny Randet (Finn Jones) halottnak nyilvánítják egy repülőgép szerencsétlenséget követően, a fiú visszatér New Yorkba, hogy átvegye a családi örökségét, és apja cégének vezetését. Viszont mikor egy új ellenfél üti fel a fejét a városban, a páratlan képességekkel rendelkező Dannynek választania kell a családja hagyatéka és kötelességei között, mint Iron Fist.

Hirdetés

Az Iron Fist lesz az utolsó szóló Marvel sorozat a Netflixen, ami a Defenders crossovert előzi meg. Abban a gigászinak ígérkező sorozatban Iron Fist mellett, Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Kristyn Ritter) és Luke Cage (Mike Colter) is visszatérnek, hogy közös erővel védelmezzék New York lakóit.

Az Iron Fist szereplőgárdáját a címszerepet betöltő Finn Jones mellett olyan színészek alkotják, mint Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup, Tom Pelphrey és Rosario Dawson. A sorozat 2017. március 17-én válik elérhetővé a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.