Hirdetés

Marvel jogok más stúdióknál, avagy mikor lesz teljes a Marvel öröm?

|

A Bosszúállók apropóján sokan kérdezték tőlünk, hogy kik szerepelhetnek majd egy esetleges folytatásban, mint új karakterek. Azt a bejelentésig nem igen tudjuk, de azt már sejtjük, hogy kik nem fognak benne lenni!

Hirdetés

Gondoljunk csak bele, milyen lenne, ha Hulk, Amerika Kapitány és Vasember mellett Pókember lassítaná hálójával az ellent, Farkas vagdalná darabokra adamantium karmaival és végül a Fantasztikus Négyes tenne pontot egyedi képességeivel a harc végére. Vajon mikor valósulhat meg eme nagyszerű álom? Egy darabig még biztosan nem, ugyanis sok más karakter mellett az utóbbiak jogai is más stúdiók birtokában vannak, ezért összeszedtük nektek azon egykori Marvel karakterek listáját, akik igazából a stúdióhoz tartoznak, de várniuk kell, míg megöröklik őket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.