Hirdetés

Nick Fury is beköszön Marvel Kapitánynak az új forgatási képeken

|

Régi ismerősök futottak össze a Marvel Kapitány forgatásán.

Hirdetés

A világ ugyan most még a Fekete Párducot és a Bosszúállók: Végtelen háborút várja epekedve, de a Marvelnél már a következő nagy dobáson dolgoznak, hogy legyen mire elvernünk a pénzünket jövőre is. A forgatásról kiszivárogott lesifotók talán minden eddiginél izgalmasabbak, ugyanis most először láthatjuk Brie Larsont Marvel Kapitány szerepében.

Hirdetés

A színésznő zöld jelmeze meglepő lehet, de ez még nem az a végleges szerelés, amit hordani fog. A jelenet, amit itt forgatnak valószínűleg a 90-es években játszódik, hiszen a karakter szóló filmje is ezt az időszakot dolgozza majd fel. Egyébként az nem teljesen tisztázott, hogy valóban a Marvel Kapitányt rögzitik-e már vagy még a Bosszúállók 4-hez készülnek-e jelenetek, de utóbbinak már megvolt a záró bulija, ezért valószínű, hogy inkább az előbbi az igaz.

További érdekesség, hogy az Ultron kora óta végre visszatér Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Hill ügynök) egy Marvel filmben. A Marvel Kapitány 2019. márciusában, míg a Bosszúállók 4 2019. májusában kerül majd a mozikba, tehát az itt forgatott jelenetek bármelyik filmben felbukkanhatnak a kettő közül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.