Hirdetés

Közülük kerülhet ki a Marvel Kapitány mozi rendezője

|

Most már mindössze néhány névre szűkült a Marvel Kapitány mozifilm potenciális rendezőinek listája.

Hirdetés

Megvan Marvel Kapitány, itt az ideje megtaláltani a rendezőt. Miután bejelentették a San Diego-i Comic-Conon, hogy a csodálatos Brie Larson fogja életre kelteni Carol Danvers karakterét a Marvel Filmes Univerzumában, Kevin Feige megígérte, hogy a rajongók még a direktor kilétére is választ kapnak a nyár végén. Úgy fest, hogy végre megérkezett a végleges lista azokról, akik még versenyben vannak a pozícióért.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Niki Caro ("A bálnalovas", "Kőkemény Minnesota"), Lesli Linka Glatter ("Tegnap és ma", "Az alku") és Lorene Scafaria ("Míg a világvége el nem választ", "9 - A szám hatalma") a legesélyesebbek a Marvel Kapitány rendezői székére, de a lista elvileg tartalmazza Jennifer Kent ("Babe 2. - Kismalac a nagyvárosban") és Jennifer Yuh (Kung Fu Panda 2) nevét is. A Variety riportere megerősítette ezeket, de hozzátette, hogy ne várjunk gyors bejelentést a Marvel részéről.

A stúdió nagyon tudatosan keresi a munkához megfelelő direktort, így akár újabb nevek is előjöhetnek a következő hónapokban. Ezek a rendezők mind kapnak kisebb részleteket a forgatókönyv korai vázlatából és dokumentumokat, hogy előadást tarthassanak a Marvel fejesei számára - nem is kérdés ezek után, mennyire odafigyelnek az első női főszereplésű szuperhősfilmjükre. Brie Larson a 2018. májusában érkező Bosszúállók: Végtelen Háborúban teheti először tiszteletét Carol Danversként, mielőtt 2019-ben sor kerülne az önálló kalandjára. Igen, ez sajnos jó messze van még, de így legalább a stúdió is ráér megtalálni a tökéletes embert a film irányítására. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.