Hirdetés

Több Marvel karakter cameozik a Pókember-rebootban

|

Hirdetés

Nyilvánvaló volt, hogy a Sony és a Marvel közti megegyezéssel nem csak Pókember fog feltűnni a filmes univerzumban, hanem a Hálószövő saját filmje is egy kisebb átjáróház lehet ebből a szempontból. A múltkor megszellőztetett Homecoming kapcsán már felmerült, hogy Amerika Kapitány és Vasember, azaz Chris Evans és Robert Downey Jr. is feltűnhet kisebb-nagyobb szerepben Póki oldalán, noha a szerződéseik száma mindkettőjüknek véges. Robert Downey Jr.-é még például még elviekben a két részre szedett Infinity Warra szól, ugyanakkor már a kezdetektől pletykálják, hogy fontos szerephez juthat Tom Holland oldalán (a lelkes közönség már most maga elé vizionálja a Vaspók ruhát és ezzel együtt maga alá is csinál a gyönyörtől). Amennyiben mégsem tűnne fel egyikőjük sem, ott vannak még a mellékkarakterek, mint például Paul Rudd Hangyája, vagy az Anthony MacKie alakította Sólyom, aki pont előbbi filmjében vendégszerepelt, de persze nagyban függ az egész a Polgárháború kimenetelétől is. Eme átjárások kapcsán Kevin Feige, a Marvel Studios atyaúristene megerősítette:

Ő most már az univerzum részese és az a mókás az egészben, hogy a karakterek oda-vissza mászkálhatnak benne.
Jelenleg Jon Watts még a forgatókönyvet pofozgatja a Vakációért felelős író-rendező párossal, John Francis Daley-vel és Jonathan Goldsteinnel, hogy aztán megkezdődjön a casting - noha egy dögös May nénink már van - majd a forgatás, hogy jövő nyáron, egész pontosan 2017 július 7.-én debütálhasson az új Pókember.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.