Hirdetés

A Marvel legnagyobb harcmestere is benne lesz az Iron Fistben?

|

Hirdetés

A The Defenders végre teljes, hisz Daredevil már volt (jön másodszorra is), akárcsak Jessica Jones, de Luke Cage sincs már messze, hisz ők már forgatnak, sőt lassan végeznek. Az utolsót, Iron Fistet is megtalálták Finn Jones személyében. Néhány pletyka pedig már szinte biztosra mondja, hogy a Marvel egyik legnagyobb harcmestere, Sang-Chi is benne lesz a történetben, hisz kiadtak egy a karakterhez megfelelő leírást (kifejezetten egy fiatal ázsiai színészt keresnek). A forrás egészen odáig megy, hogy amennyibben a karaktert megszeretik a nézők, még saját (rövidebb) sorozatot is kaphat. Snag-Chit Steve Englehart és Jim Starlin álmodta meg és az 1973-as "Special Marvel Edition" 15. részében jelent meg először. A 70-es években saját könyvei voltak, de a 80-as évekre már háttérbe szorult. Természetesen ő is volt Bosszúálló, de ami a mi szempontunkból fontosabb, hogy a "Shadowland" eseményeiben elég nagy szerepet játszott, aki ismeri a képregényeket tudja miről van szó, a többieknek meg legyen elég annyi, hogy Daredevil és Bullseye között volt egy nagyobb nézeteltérés, amihez sokan csatlakoztak, a jó és a rossz oldalról egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.