Hirdetés

Miért kapott kaszát a Marvel's Most Wanted?

|

Az ABC elnöke elárulta, hogy miért nem működött már csak a S.H.I.E.L.D. ügynökei spin-off pilot epizódja sem.

Hirdetés

Számtalan dologra derült fény az ABC Television Critics' Association panelján a hálózat és a Marvel Television együttműködése kapcsán. Megtudtuk, hogy a csodálatos Hayley Atwell még mindig nyitott Peggy Carter újbóli eljátszására, illetve meséltek az ABC és a Marvel jövőbeli terveiről. A beszélgetés során ráadásul arra is kitért Channing Dungey, a hálózat elnöke, hogy miért kapott kaszát a Marvel's Most Wanted, ami miatt két nagyszerű karakternek kellett elbúcsúznia A S.H.I.E.L.D. ügynökeitől. 

Hirdetés

Az Agents of S.H.I.E.L.D. spin-off Adrianne Palicki és Nick Blood főszereplésével volt tervben, amiben az általuk alakított Bobbi Morse és Hunter kalandjait követhettük volna végig annak következményeiben, ami az anyasorozat 3. évadának 13. epizódjában történt. Mint kiderült, hiába kellett megválnunk tőlük, hiszen az ABC sajnálatos módon végül nem rendelte be a sorozatot a pilot megtekintését követően - ennek miértjéről nyilatkozott a hálózat elnöke: 

A Most Wanted-et végül nem éreztük olyan erősnek, mint más pilotokat, amiket forgatunk. Beszéltünk róla a Marvel-lel és mindannyian arra a megegyezésre jutottunk, hogy kitaláljuk mi lesz a következő sorozat, amit közösen elhozunk, de azt olyan erősre csináljuk kreatív tekintetben, amennyire csak lehet.

Mint mindenki tudja, a Marvel esetében egy nagy univerzumról beszélünk, ahol minden egymásra épül. Éppen ezért megvan számukra annak a lehetősége, hogy eladják más televíziós láncoknak a Most Wanted pilot epizódját, ergo ha nagyon szeretnék még zöld utat kaphat a sorozat, csak nem az ABC műsorán - tudtuk meg Dungey-tól. Személy szerint erre sok esélyt nem látunk, már csak azért sem, mert Palicki időközben aláírt Seth MacFarlane sci-fi/vígjáték sorozatára a FOX-nál. Mindezek ellenére minden S.H.I.E.L.D. rajongó örülne, ha valamilyen módon visszatérhetne Bobbi és Hunter szórakoztató és ütős párosa az izgalmasnak érkező folytatásban, amihez már szinopszisunk is van

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.