Hirdetés

A Marvel visszakapta Namor jogait

|

Noha korábban a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige azt mondta, hogy a Namorhoz kapcsolódó jogok esete bonyolult, most a Marvel kreatív vezetője jó hírekkel szolgált a rajongóknak.

Hirdetés

Namor, a Torpedó (Namor the Sub-Mariner) a Marvel Comics képregényeinek egyik kedvelt szereplője, akit Bill Everett író és rajzoló alkotott meg a Funnies Inc. számára és első alkalommal 1939. októberében bukkant fel a Marvel Comics első számában. A karakter egy tengerész és egy atlantiszi hercegnő gyermeke, aki az évek során volt már szuperhős (tagja volt a Bosszú Angyalainak is) és antihős is, aki bosszút esküdött a felszínlakók ellen, mivel azok tönkreteszik a vízalatti királyságát. 

Hirdetés

Namor megfilmesítési jogai korábban a Universalnál rostokoltak, ahol évekig csak porosodtak az akták, körülbelül olyan helyzetben volt a karakter, mint Hulk: a Universal és a Marvel is osztozott rajta, viszont utóbbi nem készíthetett önálló filmet hozzá. Most viszont úgy tűnik, hogy változott a helyzet, ugyanis a Marvel kreatív vezére, Joe Quesada is részt vett Kevin Smith "Fat Man on Batman" nevezetű podcastjében, ahol megerősítette, hogy Namor jogai visszaszálltak a Marvel Studios-ra.

Amikor a műsorvezető rákérdezett Quesadánál, hogy akkor Namor részese lett-e a Marvel Filmes Univerzumnak, akkor az érintett azt válaszolta, hogy nem beszélhet a stúdió nevében, de amennyire tudja, igen. Arra a kérdésre viszont,  hogy láthatjuk-e a karaktert nagyvásznon valamikor, csak annyit mondott, hogy sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudja ezt. Ha minket kérdeztek, akkor a kétrészes Avengers: Infinity War-nál nem lesz jobb alkalom bevezetni Atlantisz Királyát, elvégre Thanos ellen minden segítségre szükség lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.