Hirdetés

Marvel pletyka: Az Új Bosszúállók jönnek a 4. fázisban?

|

A Thor: Sötét Világ első stáblistás jelenetéből megtudtuk, hogy a Marvelnek nagyjából mik a tervei a 3. fázisra. Valószínűleg a Végtelen Kesztyű sztorivonal lesz a középpontban.

Hirdetés

Na de mi fog történni azután? Egy Disney-s forrás azt állítja, hogy a Bosszúállók 3 után egy új csapatot fognak létrehozni, még pedig New Avengers/Új Bosszúállók néven. A forrás szerint a 4. fázis arról fog szólni, hogy felvezessék ezt a csapatot és hogy egy külön filmet is kapjanak, ami majd a Bosszúállók 4 lesz. Az új csapat tagjai között ott lennének a Maximoff testvérek, Hangya, Dr. Strange plusz a jövőbeli sorozat karakterek: Luke Cage, Iron Fist és Fenegyerek. Még egy Marvel hírért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.